Teknoloji

Yıkılmaz Taht Sallanıyor! CS:GO Yeniden Kayıt Yapıyor

Kurt yaşlıydı ama köpeklerin alay konusu olmaktan çok uzaktı! Yılların efsanesi CS:GO, haftalardır kırdığı rekorların üzerine bir yenisini daha ekledi. CS:GO, eş zamanlı oyuncu rekorunu tekrar tekrar kırmayı başardı.

Basit bir Half-Life modu olarak başlayan maceranın buralara kadar uzanabileceğini kim tahmin edebilirdi?

Sayısız sürümden yıllar sonra karşımıza çıkan CS:GO, bundan 11 yıl önce hayatımıza girdi. Oyunculuğun tanımını değiştiren yapımlardan biri olan CS:GO için aynı anda milyonların döndüğü pazar alanı ve Valve’ın para basma makinesi demek yanlış olmaz.

Bir önceki rekordan sadece birkaç gün sonra CS:GO’dan yeni bir oyuncu sayısı rekoru geldi.

26 Şubat Pazar günü tam 1.355.797 oyuncuya ulaşmayı başaran CS:GO için artık bu rekorlar tanıdık gelse de yanına yaklaşabilecek rakip yok. Eşitlediği önceki rekoru 1.324.800 oyuncuydu.

CS:GO’nun bu büyük başarısının arkasında elbette oyunun tamamen ücretsiz oynanıyor olmasının da büyük payı var.

Elbette 249,95 TL’ye hesabınızı prime yükseltmeyi tercih edebilir ve diğer prime oyuncularla daha temiz bir ortamda maç oynama avantajlarına sahip olabilirsiniz ancak temel olarak CS:GO oynamak tamamen ücretsiz bir yapımdır. Bununla birlikte, hala aynı formülü kullanan daha yeni ve çağdaş birçok rakibe karşı ayakta durması, CS: GO’nun yıldızının neden hala parladığının da bir kanıtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu